ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Γεια σας και πάλι! Μήνας εορτών και τραπεζωμάτων αυτός που διανύουμε , οπότε αρχίσαμε τις δοκιμές συνταγών για τις συναντήσεις μας. Και επειδή ήθελα να παρουσίασω κάτι πρωτότυπο , βρήκα στο διαδίκτυο μια συνταγή για παντζάρια που αμέσως επιχείρησα να φτιάξω. Με εξέπλησε θετικά και σας την προτείνω με τις δικές μου μικρές προσθήκες.




ΥΛΙΚΑ: 

  • 100 γρ βρασμένα παντζάρια
  • 100 γρ γάλα
  • 70 γρ αλεύρι
  • 2 μικρές σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • 150 γρ τυρί κρέμα
  • Καρύδια τριμμένα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στο μούλτι τα 4 πρώτα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 
Μεταφέρουμε το μίγμα σε τηγάνι αντικολλητικό όπου έχουμε ρίξει ελαιόλαδο και το έχουμε ζεστάνει σε δυνατή φωτιά. Κατόπιν χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και το αφήνουμε να στερεοποιηθεί. Με μια σπάτουλα σιλικόνης ανασηκώνουμε τα πλαϊνά και όταν δούμε ότι έχει ψηθεί , το μεταφέρουμε σε πιάτο όπου έχουμε στρώσει ένα φύλλο μεμβράνης τροφίμων. Αλείφουμε με το τυρί κρέμα και προσθέτουμε τα καρύδια μας. Τυλίγουμε σε ρολό και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει για να μπορούμε να κόψουμε σε ρολά.

Καλή επιτυχία!

Σχόλια