- ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ -



ΜΟΣΧΑΡΙ, ΑΡΝΙ
 

  • Rare: 46 έως 49° C
  • Medium-Rare: 49 έως 52° C
  • Medium: 55 to 57° C
  • Medium-Well: 60 to 63° C
  • Well-Done: 65 to 68° C
ΧΟΙΡΙΝΟ
  • Μedium:60 ~63°C
  • Well - Done : 65 έως 68 °C
 KOTOΠΟΥΛΟ
  • Στήθος: 71°C
  • Μπούτια: 80°C
 ΨΑΡΙΑ:
  • Medium Rare: 52 °C (για τούνα ή σολωμό)
  • Medium : 60°C  (λευκόσαρκα ψάρια)
 * Οι χρόνοι αφορούν μέτρηση της θερμοκρασίας χωρίς ξεκούραση του ψητού.