Ξεφυλλίζοντας ένα παλαιό βιβλίο μαγειρικής ανακάλυψα έναν ενδιαφέροντα γευστικό συνδυασμό που παντρεύει ρεβίθια, πράσα , πιπεριές τσίλι και αντζούγιες. Αξίζει να τον δοκιμάσετε.
ΥΛΙΚΑ:
- 400 γρ ρεβίθια μουλιασμένα αποβραδίς και καλά βρασμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 1 ή και 2 ή όσες αντέχετε πιπεριές τσίλι , ψιλοκομμένες
- 1 κούπα πράσα ψιλοκομμένα
- 2 κσ ντοματάκια κονκασέ
- 1½ λίτρου ζωμός ( κότας, λαχανικών , ό,τι έχετε)
- 6 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα
- ½ μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κσ χυμός λεμονιού
- Αλάτι, Πιπέρι
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου