ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
- 4 στήθη από κοτόπουλο
- 1κσ βούτυρο σκόρδου - μυρωδικών ( το φτιάχνω μόνη μου αλλά υπάρχει κ έτοιμο)
- ½ κιλό σπανάκι φρέσκο
- 2 κ. σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
- Τσένταρ και κεφαλογραβιέρα τριμμένα στην ποσότητα που επιθυμούμε .
Σωτάρουμε στο βούτυρο το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει και να μαζέψει . Αφήνουμε να κρυώσει κ ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. .Βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Συνεχίζουμε όπως στο κοτόπουλο ρολό.
Την γέμιση που περίσσεψε την κρατάμε για την σάλτσα.
Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι βρασμένο.
Για την σάλτσα έφτιαξα μια μπεσαμέλ όπου τα υγρά που χρησιμοποίησα ήταν αυτά που έβγαλα από το ψήσιμο των ρολών(τηγάνι κ ταψί φούρνου) και τα οποία συμπλήρωσα με νερό .Αφού δούλεψα για λίγο πάνω σε μέτρια φωτιά , πρόσθεσα τη γέμιση που περίσσεψε και συνέχισα μέχρι να πάρω μια όμορφα δεμένη σάλτσα.
Για την σάλτσα έφτιαξα μια μπεσαμέλ όπου τα υγρά που χρησιμοποίησα ήταν αυτά που έβγαλα από το ψήσιμο των ρολών(τηγάνι κ ταψί φούρνου) και τα οποία συμπλήρωσα με νερό .Αφού δούλεψα για λίγο πάνω σε μέτρια φωτιά , πρόσθεσα τη γέμιση που περίσσεψε και συνέχισα μέχρι να πάρω μια όμορφα δεμένη σάλτσα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου