Για να είμαι ειλικρινής δεν μ αρέσουν τα ψάρια: είναι δύσκολα στο καθάρισμά τους , η κουζίνα γίνεται χάλια , άμα πεις να τηγανίσεις κιόλας μετά πρέπει μια μέρα να καθαρίζεις την κουζίνα. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ούτε γευστικά με τρελαίνουν . ΑΛΛΑ στην κορυφή αυτών των εξαιρέσεων βρίσκεται ο παστός μπακαλιάρος ( θα αναφερθώ σ άλλο μου άρθρο στο συγκεκριμένο ψάρι). Εδώ θα δείξουμε την διαχείριση του με το πιο καταπληκτικό κουρκούτι ever και μάλιστα χωρίς αυγό που μας «χαλάει».
ΥΛΙΚΑ :
Καλή επιτυχία!
ΥΛΙΚΑ :
- 1 κουτάκι μπύρας (330ml)
- 200 γρ αλεύρι
- 75 γρ κορν φλάουρ
- λίγο αλατάκι
- 2 κσ ξύδι από λευκό κρασί
- Ψάρι κομμένο σε κομμάτια ( εδώ χρησιμοποιούμε ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο)
- Λίγο έξτρα αλεύρι
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου