Μια πολυμορφική σάλτσα της οποίας εύκολα ρυθμίζουμε την πυκνότητα ώστε να την χρησιμοποιήσουμε είτε ως άλειμμα σε ψωμί είτε σαν σως σε σαλάτες ή αντί για μαγιονέζα στα σάντουϊτς , επίσης ιδανικά συνοδεύει ρεβιθοκεφτέδες κ ψητές πίτες (αυτές για γύρο) αλλά στέκεται αξιοπρεπώς κ δίπλα στο πικάντικο σουτζουκάκι!
ΥΛΙΚΑ:
ΥΛΙΚΑ:
- ½ κούπα γιαούρτι στραγγιστό
- 1κ.σ. ταχίνι ( αν αγαπάτε ιδιαίτερα ταχίνι , βάλτε 2)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ λεμόνι , τον χυμό του
- λίγο πιπέρι καγιέν
- αλάτα ή διάφορες πρασινάδες για σαλάτα
* αν σας φαίνεται κάπως ιδιαίτερη δοκιμάζοντας , προσθέστε ½ κγ μέλι
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου