ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ WASABI

Ιδιαίτερη , πικάντικη , αρωματική με εντάσεις , συνοδεύει αρμονικά το ψάρι μας . Οι αναλογίες που σας δίνω είναι ενδεικτικές , ξεκινήστε από αυτές , δοκιμάστε και προσαρμόστε ανάλογα με τα γούστα σας.


ΥΛΙΚΑ:
  • 2 κρόκοι αυγών, 
  • 2 κσ μουστάρδα, 
  • 2 κσ ξύδι από ρύζι,
  • 250 γρ ηλιέλαιο,
  • 1/2 κγ πάστα wasabi, 
  • 1/2 κγ σόγια σως

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε στενόμακρη κανάτα βάζω τους κρόκους, μουστάρδα, ξύδι  και χτυπάω με το μπίμερ. Συνεχίζοντας  το χτύπημα προσθέτω αργά το ηλιέλαιο ώστε να γίνει η μαγιονέζα. Στο τέλος αν είναι πολύ πηχτή αραιώνω με 1-2 κσ νερό. Αφού ετοιμαστεί προσθέτω την πάστα και την σόγια σως κ ανακατεύω με κουτάλι.

Καλή επιτυχία.

Σχόλια