Ιδιαίτερη , πικάντικη , αρωματική με εντάσεις , συνοδεύει αρμονικά το ψάρι μας . Οι αναλογίες που σας δίνω είναι ενδεικτικές , ξεκινήστε από αυτές , δοκιμάστε και προσαρμόστε ανάλογα με τα γούστα σας.
ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε στενόμακρη κανάτα βάζω τους κρόκους, μουστάρδα, ξύδι και χτυπάω με το μπίμερ. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτω αργά το ηλιέλαιο ώστε να γίνει η μαγιονέζα. Στο τέλος αν είναι πολύ πηχτή αραιώνω με 1-2 κσ νερό. Αφού ετοιμαστεί προσθέτω την πάστα και την σόγια σως κ ανακατεύω με κουτάλι.
Καλή επιτυχία.
ΥΛΙΚΑ:
- 2 κρόκοι αυγών,
- 2 κσ μουστάρδα,
- 2 κσ ξύδι από ρύζι,
- 250 γρ ηλιέλαιο,
- 1/2 κγ πάστα wasabi,
- 1/2 κγ σόγια σως
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε στενόμακρη κανάτα βάζω τους κρόκους, μουστάρδα, ξύδι και χτυπάω με το μπίμερ. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτω αργά το ηλιέλαιο ώστε να γίνει η μαγιονέζα. Στο τέλος αν είναι πολύ πηχτή αραιώνω με 1-2 κσ νερό. Αφού ετοιμαστεί προσθέτω την πάστα και την σόγια σως κ ανακατεύω με κουτάλι.
Καλή επιτυχία.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου