ΥΛΙΚΑ:
- ¼ κούπας κουκουνάρι καβουρντισμένο
- 1 μέτριο μπρόκολο
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- μια τσιμπιά μπούκοβο
- ½ κούπας ζωμό κότας
- Αλάτι , πιπέρι
- λίγο παρμεζάνα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σωτάρουμε τα καθαρισμένα κοτσάνια για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το μπούκοβο. Ρίχνουμε και τις φούντες , τις φέρνουμε μια βόλτα στο τηγάνι και συμπληρώνουμε το ζωμό .Χαμηλώνουμε τη φωτιά μας , σκεπάζουμε με καπάκι για 8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κομμάτια . Εγώ προτιμώ να κρατάνε λίγο. Ξεσκεπάζουμε το σκεύος και συνεχίζουμε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.
Σερβίρουμε αφού πασπαλίσουμε με το κουκουνάρι και το τριμμένο τυρί. Είναι προτιμότερο να καταναλωθεί άμεσα.
Καλή επιτυχία.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου